sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Koirapuiston "poliisi"

Sovittiin parin Turkulaisen corgi-ihmisen kanssa pienimuotoiset treffit Kupittaan koirapuistossa. Pelkäsin että meidän metsänpeikko räyhää ja on mahdoton, kun ei ole pitkään aikaan päässyt "ihmisten ilmoille", mutta toisin kävi!


Nanna käytäytyi todella hyvin, ei näytellyt hampaita eikä räyhännyt, vaikka viereisessä tarhassa mustavalkoinen isompi koira antoi äänekkään mielipiteensä kuulua... Nanna piti pyhänä tehtävänään paimentaa mua, mutta kun en siihen suostunut, päätti sitten ruveta puiston viralliseksi järjestyksenvalvojaksi...

Nanna istui keskellä puistoa ja seuraili muiden riekkumista (paikalla oli kahden ihanan corgipojan lisäksi bostonterrierityttö sekä nuori japaninpystykorva).

Kyllä sen taas huomasi, että kyllä corgi toisen tuntee, vaikka Nannaa kiinnostikin enemmän omistajien tarjoamat rapsutukset... Pojat eivät pistäneet pahakseen vaikka vähän öristiin ja näykittiin!

Corgit valloittivatkin nopeasti puiston omakseen, ja muiden rotujen edustajia pidettiin selkeesti hiukan moukkamaisina ;)

Bussissa Nanna sammui kuin saunalyhty, kyllä koirapuiston poliisina oleminen on rankkaa puuhaa! Onneksi satuttiin sopivasti saaristobussiin, jolla päästiin melkein kotiovelle saakka.


Kiitos (ja anteeksi) mukana olleille! Treffeistä jäi hyvä mieli, ja taatusti otetaan uusiksi! Toivotaan että seuraavalla kerralla Luna-corgikin pääsee mukaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti