torstai 4. lokakuuta 2012

Minä vahingossa yksi kissanpentu / I accidentally...


Kissanpennut edistyvät hitaasti mutta varmasti. Poikapentu on ystävystynyt isojen kissojen kanssa, ja on oikein kiva ja käsiteltävissä. Tyttö on edelleen erittäin varautunut, mutta ei ole enää saanut aikaan kovin suuria haavoja...

Poikapentu valloitti myös Lassen sydämen, joten päätettiin että se saa jäädä meille. Meillä ei siis enää ole musta kissa-vajautta <3 Nyt pitää vaan keksiä pienelle joku nimi, ei se ikuisesti voi olla pelkkä pikkukissa.

Hilloprojekti jatkuu edelleen. Kellarikomerossa on nyt jo 25+ purkkia, ja piha on edelleen täynnä omenoita... Tänään sain muutaman tyhjän lasipurkin lisää, joten tiedän mitä teen perjantaina ja sunnuntaina. Lauantaina on löytöeläintalossa avoimet ovet klo 12-15, toivottavasti näemme siellä!

******************

The kittens are making slow progress. The boy has made friends with my big cats, the girl is still fearful but doesn't scratch as badly as she used to. Even Lasse is quite taken by the little fella, so we decided to let him stay. <3 Now I just need to think of a name...

In other news, we have A LOT of apple preserves. Got some empty glass jars today so I know what I'll be doing on friday and sunday. On saturday there's an open house event at the local animal shelter, hope to see you there!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti