sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Still alive!

Blogi on taas elänyt jonkin aikaa hiljaiseloa. Kesäloma alkoi toukokuun viimeisellä viikolla, ja silloin oli oikeastaan suunnitelmissa kirjoitella tännekin jotain.

Mutta toisin kävi... Mou-kissa sairastui äkillisesti maksatulehdukseen, joten viimeiset pari viikkoa ovat vierähtäneet eläinlääkärissä rampaten ja "omaishoidon" parissa. Potilas on jo paljon pirteämpi, vaikka antibioottien vaikutus ei näkynytkään heti verenkuvassa. Ensi viikolla kontrolliin, pitää toivoa että selvittiin tällä kertaa säikähdyksellä!


Mou on huomattavasti touhukkaampi, ja kiinnostui kovasti mm. käyttämästäni kamerasta. Pakkojuotto ja -syöttö ei enää oikein tule kysymykseen, sen verran pahasti pistää jo vastaan! Onneksi näyttää pärjäävän jo aika pitkälti ilmankin.

Pitää toivoa, että kesäloma jatkuu rentouttavimmissa tunnelmissa!

Lopuksi vielä pari muutakin kuvaa kissoista (jotka ovat olleet harvinaisen tyytyväisiä lisääntyneeseen palveluun, kaikki Moulle kelpaamaton herkkuruoka on syötetty heille). Kuvissa siis Gizmo-herra (elokuussa 11 v) ja Odin (1 v 1 kk). Muut kissat juoksivat karkuun, kun kamera otettiin esiin...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti